Globaliseringen har pågått så länge det funnits människor. Det är trots allt så att människan hade bosatt sig i alla delar av världen förutom Antarktis redan för tusen år sedan, de sista platserna att bli befolkade var avlägsna öar i södra Stilla Havet. Så redan då hade vi en globalisering av rang.

De senaste årtiondena har dock globalisering allt mer kommit att betyda att handeln och människorna inte bara finns överallt utan också är sammanknutna med varandra över hela världen. Detta har i många avseenden inneburit att vi flyttat både oss själva och varor kors och tvärs över planeten.

Det som hänt den senaste tiden innebär dock till viss del ett brott med den utvecklingen. Nu har det uppstått en situation där människor i tanken och kontakterna med världen är mer globala än någonsin men samtidigt sker det en rörelse mot att man spenderar alltmer tid i hemmen.

Hemmet är basen

Om man gör sitt hem till sin bas innebär det att man kommer att sova fler nätter i den egna sängen. Detta gör att det kan vara en mycket god idé att investera i en ny säng från Bedzzz. Med en ny säng så ökar trots allt sannolikheten för att man ska kunna sova riktigt skönt och få den där vilan som man så väl behöver för att klara ett krävande arbete.

Globalt tänkande även från hemmet

Men bara för att mer och mer arbete kommer att utgå från hemmet så betyder inte det att vi inte kommer att leva och tänka globalt. Företag som Languagewire har välutvecklade tjänster för att vi ska kunna verka globalt även om hemmet blir mer och mer av vår absoluta nod i tillvaron.

Vi närmar oss en punkt i tillvaron då vi kommer att leva väldigt lantliga liv rent fysiskt samtidigt som vi arbetar helt globalt.