Är det svårt att komma på en bra present? Det kan vara ett utmärkt tips, när du funderar på vad du ska ge i present, vad dina vänner egentligen pratar om. Intressen, utseende, matvanor, det ligger dolda budskap i vanligt smalltalk. Självklart ska det inte vara för stort språng mellan ord och handling. Om någon pratar om att börja träna varje gång de tar en kakbit, är det nog inte årskort till fitness, som ligger överst på önskelistan. En spännande bakbok med rawprodukter är bättre här. Då kan personen fortsätta med bakverken, som nu är både goda och nyttiga.

Men har du någon i bekantskapskretsen som pratar om att börja träna? Du vet, med lite mer allvar än vad vi tidigare pratade om. Då kan det vara värt att titta på enkla träningsartiklar som man kan använda i hemmet, utan större besvär. Det kan vara en yogamatta, träningsgummiband eller något annat som inte kräver för stort utrymme. I så fall kan du  låta dig inspireras här.

De svåra männen

Någon som ofta pratar om utseende, kan få bra hudprodukter. Numera finns det riktigt bra produkter även till män. Men var säker i din sak, det är fortfarande många män som skulle föredra ett exklusivt groomingset, framför hudkräm.

Pratar någon ofta om spel eller gaming? Visst kan en lottokupong vara inbringande, men ett traditionellt brädspel kan också visa sig vara riktigt kul. Gamla hederliga ”Risk”, eller ”Afrikas diamant” har många av de strategiska elementen, som även finns i de elektroniska spelen.

Glöm inte barnen

Barn är oftast de lättaste att hitta på paket till. De är inte så blyga med vad de önskar sig. Fråga och du får svar. Trixet här är förstås att inte ta första bästa svar, då är risken stor att andra köpt det samma. Fråga lite mera istället.