Är det dags att fixa skrivbord till barnen? Alla barn kommer någon gång i den åldern att de föredrar att vara i sitt eget rum och pyssla med sitt eget. Det kan då vara smart att investera i ett skrivbord.

Barnet kan då pyssla, måla och göra hemläxan i sitt eget rum. Det är dessutom viktigt att även barn sitter bekvämt och använder kroppen på ett ergonomiskt vis.

Tänk ut en plan innan du påbörjar inköp

Ställ några frågor till dig själv innan du börjar handla. Då ökar du chansen för att bli nöjd med dina inköp.

Vart kommer skrivbordet att stå?

Mät upp platsen och leta efter ett skrivbord som passar in storleksmässigt men även designmässigt. Då du skapar harmoni i barnets rum håller det stressnivån nere. Vilket är väldigt viktigt för dagens barn!

Skrivbordsunderlägg

Det är smart att skydda skrivbordet med ett snyggt skrivbordsunderlägg. Det finns flera olika färger och designer att välja mellan, allt för att du ska kunna matcha färgerna i barnens sovrum.

Brevkorg eller blankettställ

Beroende på hur stort skrivbordet är kan du investera i stapelbara brevkorgar eller ett vägghängt blankettställ. Barnet kan då själv organisera papper till pyssel och målarböcker.

Pennställ

Det är smart att köpa flera olika pennställ för pennor, tuschpennor, penslar, saxar och mer som barnet använder. Eller varför inte köpa ett pennställ kombinerat med ställ för anteckningsblock?

Papperskorg

Självklart är det smart att ställa en papperskorg under skrivbordet. Men om du tänker steget längre kan du ställa dit två, en för vanligt avfall och en för endast papper. Du lär då barnet att återvinna vid en ung ålder!

Väggklocka

Många barn i dagens samhälle lär sig inte att läsa en analog klocka utan kan endast läsa en digital klocka på tex en telefon. Häng en väggklocka ovanför skrivbordet och lär ditt barn hur han/hon läser av den.

Det finns otaliga smarta produkter du kan köpa för att göra barnets skrivbord till en fantastisk kreativ plats. Våga tänka nytt och arbeta bättre och mer effektivt!