Visst kan man bjuda på sig själv, på en upplevelse. Det kan vara en spahelg, eller biokväll, kanske tom med middag. Den tid man tillbringar tillsammans kan vara guld värd och får inte underskattas. Det är bara inte alltid man har den tid som krävs. När både jobb, familj och vänner och förtroendeuppdrag ska skötas och få tid, kan det ibland vara bättre att ge en sak, en riktig pryl, i present. Unna dig själv lyxen att spara din egen tid.

Bilar

Ibland är en slips i bra kvalitet, eller med roligt tryck, allt som behövs för att vännerna ska känna sig uppskattade. Ibland kan det vara en idé att komma ihåg din systers intressen. Om hon gillar bilen och sköter om den som en baby, så ge henne en gadget till bilen. Svårare behöver det inte vara. Norska https://www.billigbilpleie.no/ har mycket att bjuda på inom bilvård eller “bilpleie”, som det heter I Norge.

Vitvaror

Har du en slant på kistbotten som du vill dela med dig av, kan saker till hushållet vara en kärkommen present. Om du just fått ditt första barnbarn, kvittera med en ny tvättmaskin till den lilla familjen. Med en sådan på badrummet kommer de att spara all tid i tvättkällaren, och kan istället ägna sig åt nykomlingen.

Presentkort

Till sist vill vi nämna det förkättrade presentkortet. Ofta hör man att presentkort är opersonligt och kanske tom. ett sätt att slippa undan för lätt. Men handen på hjärtat, vem blir inte glad för ett presentkort, bara det är giltigt i rätt butik? Har du en vän med en specialhobby som inte du delar, kan det vara svårt att vet exakt vad de behöver. Här kan ett presentkort till rätt butik, både visa att man har tänkt personligt och samtidigt ge vännen möjlighet att köpa exakt rätt. Se det är äkta omtänksamhet.